Schilderijen

Kunstroute Tholen 2018

1e keer exposeren.

 

Met trots mag ik melden dat ik ben ben uitgekozen om te exposeren. Dit zal mijn 1e expositie worden en ik vind het fijn dat dit plaatsvind in mijn eigen woonplaats Tholen. Dat voelt vertrouwd. U kunt mij vinden in de molen “de Hoop” , daar sta ik op 27 en 27 april samen met nog een kunstenaar Birgitta van Gerven. Samen mogen wij daar de ruimte vullen met onze schilderijen. Ik hoop natuurlijk dat er veel mensen komen kijken. Er is op de achtergrond  live muziek aanwezig, gespeeld door mijn zoon Joris Smit.  Aanvang Kunstroute is 11.00 uur tot 17.00 uur.

Opbouwen
Deel van mijn schilderijen in de molen
Zo ziet het totaal plaatje er ongeveer uit
Op een 1500 stappen lange wandelroute exposeren beeldende kunstenaars en treden podium- en toonkunstenaars op. Tegen een aantrekkelijk decor als in het “Oude Raadhuis”, in de Gasthuiskapel, in enkele kerken, bij molen ‘De Verwachting’ en in molen ‘De Hoop’ alsmede in enkele door particulieren ter beschikking gestelde oude herenhuizen.

BEELDENDE KUNST

Tijdens de jaarlijkse kunstroute kunnen professionele – en amateurkunstenaars hun werk exposeren in de ateliers en monumentale panden van Tholen.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

De kunst dient het hobbyniveau te overschrijden, zodat de route ook dit jaar weer veel te bieden heeft. Eerdere deelnemers tonen altijd nieuw werk. En het werk dient op een aansprekende manier te worden gepresent

No Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *